Καθαρισμός Καμινάδων - Camino Cleaning

Η εταιρεία µας είναι εξειδικευμένη στο μηχανικό καθαρισμό και την απολύμανση αεραγωγών, καµινάδων τζακιών και λεβήτων (pellet, ξύλου, πυρηνόξυλου). Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό της Φιλανδικής εταιρείας LIFAAIR είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των έργων που πραγματοποιούμε. Το εξειδικευμένο προσωπικό µας και οι άψογες διαδικασίες καθαρισμού που ακoλουθούμε, εγγυώνται ένα σίγουρο και «καθαρό» αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΟΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΥΧΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ

 

Ο καθαρισµός καµινάδας και η έγκαιρη και άµεση πρόληψη αναµφισβήτητα είναι µια εργασία που επιβάλλεται να γίνεται στο τζάκι σας, τουλάχιστον µια φορά ανα ετος (ανάλογα πάντα µε την χρήση). Μια καλη συντήρηση του τζακιού, συνδέεται άµεσα µε την υγεία , την ασφάλειά σας και την αποδοτικότερη λειτουργία του τζακιού.


ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΑΣ


Ένα ακαθάριστο τζάκι τις περισσότερες φορές πιάνει φωτιά από µια σπίθα προσανάµµατος.

Το τζάκι σας χρειάζεται καθαρισµό κάθε χρόνο αν καίµε πάνω απο περιπου 2τόνους. Όµως στην περίπτωση που ανάβουµε το τζάκι σταδιακά (λιγότερο από τόνο) χρειάζεται καθαρισµό στα 2 χρόνια για να µην µένουνε τα κατάλοιπα και ποτίζει το τζάκι σας από µυρωδιές.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΤΖΑΚΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ !!!


Πότε πρέπει να γίνεται ο Καθαρισµός Καµινάδας;

Ο σωστός χρόνος καθαρισµού καµινάδας του τζακιού σας είναι στο τέλος της χειµερινής περιόδου καύσης. Ο καθαρισµός καµινάδας τη συγκεκριµένη χρονική περίοδο, µας απαλλάσσει από τα υπολείµµατα της καύσης, τη µυρωδιά στις υγρές ηµέρες της Άνοιξης και τα αιωρούµενα σωµατίδια που πέφτουν και λερώνουν το σαλόνι µας από την καµινάδα του τζακιού.

Για τον καθαρισµό της καµινάδας σας, χρησιµοποιούµε σύγχρονα µηχανήµατα που απαλλάσσουν το εσωτερικό της καµινάδας από την «καπνιά» που χτίζεται στα τοιχώµατα της καµινάδας, κατά την περίοδο καύσης.

Με δικό µας συνεργείο καθαρισµού καµινάδων, αναλαµβάνουµε υπεύθυνα τον καθαρισµό της καµινάδας και του τζακιού σας, χωρίς να λερώνουµε το χώρο σας, έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία του τζακιού σας.


Οπότε δώστε του και εσείς την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Με ένα πολύ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Ενα ακαθάριστο τζάκι εγκυµονεί υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς.

Ενα ακαθάριστο τζάκι έχει παρενέργειες ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.ΠΟΥΛΗΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΑΛΑΤΑΣ Ν. ΚΥΔΩΝΙΑΣ, ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ ΤΗΛ./FΑΧ: 28210 33135 Κιν: 6977 771975

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Τα Έργα του Μήνα

Έργα Χειμώνα 2019 

01) Υπο ανέγερση Ξενοδοχείο ''STEFAN VILLAGE'' στην Αγία Μαρίνα Χανίων

Επισκέπτες Τωρα

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 16 επισκέπτες και κανένα μέλος

Κοινωνικά Δίκτυα Facebook - Twitter

Πείτε μας την πήγη:

Πως μας βρήκατε;